Препарати против мравки

Мравките могат да бъдат трудни за унищожаване вредители. Препарати за мравки- те ефективно елиминират заразяването с мравки. Има  различни видове препарати против мравки, използвани при унищожаването на мравки.

Нетоксични препарати за мравки.
Нетоксичните препарати за мравки, това са основно гелове-  отличен избор при справяне с заразяване с мравки. Тези препарати  съдържат активни съставки, които са без мирис и са безцветни. Могат да се прилагат незабелязано от мравките. Този вид препарат за мравки им позволява да се събират и разпространяват в колонии без предупреждение .Това води до драматично намаляване на популацията на мравките.

Отблъскващи препарати за мравки.
Препаратите за мравки  са ефективни в подпомагането на контрола на заразяването с мравки. Тези препарати за мравки съдържат активни съставки, които произвеждат силен аромат. Това  ги прави видими за мравките. В резултат на това мравките ги избягват и се опитват да намерят други начини да влезнат в  дома ви. Препаратите за мравки са ефективни за защита на специфични зони от заразяване с мравки. Това предотвратява навлизането им в дома ви на първо място.

Препарат за мравки-микро-гранули.
Препарата за мравки  под формата на микро-гранула е от най-популярните видове примамки, използвани за да се отървете от мравки. Тези препарати за мравки съдържат естествени съставки, които привличат мравки за хранене. След това работниците носят стръвта обратно в колониите си и я споделят с кралицата си, като постепенно елиминират цялото заразяване от вашия дом или двор. Мравките, които ядат този препарат, умират сравнително бързо, обикновено в рамките на осем дни след поглъщане. Микрогранулите се прилагат в среда, в която вашето семейство и домашни любимци няма да влязат в контакт с тях.

Премахване на хранителни източници за мравки.
Един от методите, които трябва да имате предвид в стратегията си за унищожаване на мравки, е да направите прости промени около дома, за да елиминирате източника на храна. Идентифицирането и отстраняването на източници на сок, нектар и други сладки неща, които привличат мравки като разлети напитки, трохи от храна на масата за вечеря и т.н., трябва да се прави редовно. Освен това можете да използвате дишащи капаци или контейнери за съхранение за многократна употреба с плътно прилепнали капаци, за да запечатате всички храни, които могат да интересуват мравките.
 
Общо 28 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 28 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин