Гривни против комари

Никой не обича да се маже или пръска с репелент срещу насекоми навсякъде в опит да избегне още по-лошото дразнене от сърбящи ухапвания от комари. Дори „най-добрите“ продукти все още могат да ви притесняват. Със сигурност има по-лесен начин? Една алтернатива, която става все по-популярна, са лентите за китки, напоени със съставки, възпиращи насекомите.

Гривните против комари- какво представляват?

Гривните против комари са ленти за китки, които са или напоени с продукти като цитронела или ментово масло, които възпират комарите. Гривните против комари може да имат малки джобове за задържане на пелети или други сменяеми елементи, напоени с тези вещества. Гривните против комари  са лесни за използване всичко, което трябва да направите, е да я  поставите на китката  и изпаренията от китката ще държат комарите и другите хапещи насекоми доста далеч.

Гривните против комари- безопасни ли са ?
Гривните против комари съдържат някои етерични масла могат да бъдат токсични при поглъщане, не позволявайте на малките деца да дъвчат гривните против комари. Гривните против комари съдържат етерични масла и някои хора могат да получат алергични реакции към определени видове етерични масла. Гривните против комари  не  са направени от едно и също нещо. Прочетете внимателно етикета, за да сте сигурни, че случайно няма да предизвикате дразнене на кожата.

Гривните против комари- ефективни ли са ?
Гривните против комари са малки гривни, които се носят около китката. Гривните против комари  съдържат аромат на цитронела и витамин В. Гривните против комари, не винаги са достатъчно силни, за да маскират цялата миризма на човек. 
Гривните против комари няма да държат 100% от комарите далеч от вас. Гривните против комари могат да се използват и в малки и затворени помещения, където техните аромати могат да изпълнят стаята, те могат да бъдат доста ефективни. Гривните против комари също така могат да помогнат за отблъскване на комари, когато се използват със спрей за насекоми, свещи и други репеленти за насекоми.

Гривните против комари- безопасни ли са при бременост?
Тъй като повечето производители правят своите гривни или с масло от лимонов евкалипт, или с още по-меката цитронела, да, репелентните гривни против комари са безопасни за бременни жени.
 
Не е намерен продукт
Сортирай по:
Филтри
Не е намерен продукт
Абонирай се за нашия бюлетин