Препарати против комари

Когато става въпрос за комари, най-добрата защита е доброто нападение. Ключът към задържането на комарите далеч от дома ви е стратегическото използване на правилните препарати против комари и спрейове спрейове срещу комари. В тази публикация ще ви напътстваме как да намерите перфектния препарат против комари за вашия дом и двор.

Препарати срещу комари и  различните активни съставки.
Познаването на активните съставки в избрания от вас препарат против комари е от съществено значение. Това са съставките, които са най-ефективни при убиването и / или отблъскването на комарите. Общите продукти ще включват перметрин, пиретрини и пиперонил бутоксид .

Препарати против комари- колко дълго са ефективни?
Когато избирате препарат за комари, важно е да помислите колко дълго ще продължи ефекта им. Някои продукти могат да предлагат защита само за час или два, докато други осигуряват над 10 часа защита. Ако планирате да прекарате продължително време на открито, тогава инвестирането в по-дълготраен продукт е препоръчително. Не забравяйте, че вашият избор трябва не само да отблъсква комарите, но и да има потенциал да убие всеки, който влезе в контакт с химикала.

Определете дали е необходимо повторно прилагане на препарата срещу комари.
Всеки препарат  за комари може да изисква повторно нанасяне в зависимост от това колко дълго трае продуктът. Проверете етикетите и инструкциите, за да разберете колко често трябва да се прилага продуктът. Уверете се, че сте избрали препарат, който е проектиран да издържа при дъжд и ветровити условия. В противен случай може да се наложи да нанасяте отново по-често, отколкото е препоръчано.

Проверете етикета за въздействие върху околната среда и предупрежденията.
Препаратите против комари могат да причинят различна степен на увреждане на околната среда и заболяване, ако се използват погрешно. Преди да купите препарат срещу комари, прочетете и бъдете наясно с етикета за предупреждения. От етикета ще разберете как правилно да използвате продукта, включително къде да не пръскате, за да избегнете усложнения.

Помислете за методите на приложение и използваемостта.
Препаратите против комари се предлагат в много форми и методът на приложение ще определи колко лесно е да го използвате. Някои изискват ръчно пръскане, като течности или мъгла, докато други могат да се разпространяват с гранули или прахове. Внимателно прочетете инструкциите, преди да закупите препарат за комари, за да сте сигурни, че разбирате какво работи най-добре във вашето пространство и че продуктът отговаря на вашато очакване. Освен това, някои химически продукти против комари съдържат активни съставки, които отблъскват комарите, докато други съдържат съставки, които убиват при контакт или елиминират комарите на ларвния стадий. Не забравяйте да изберете подходящ метод въз основа на вашите нужди.

 
Общо 13 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 13 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин