Дератизационни кутии

Дератизационните кутии осигуряват ефективно, нетоксично решение в битката срещу нахлуването на гризачи в домове и предприятия. С лесен за използване дизайн и специални функции, тези кутии са отличен избор за всеки, който иска да спре гризачите да влязат в имота си.

Какво представлява дератизационната кутия?
Дератизационната кутия е контейнер, специално проектиран за  улавяне на гризачи като мишки, плъхове или други вредители. Дизайнът на кутиите е прост с широко отворен вход и станция за стръв или фуния, която работи, за да доведе вредители в кутията и далеч от текущото им местоположение. Това гарантира бърз и ефективен улов.

Как  работи кутията за дератизация?
Начинът, по който работи кутията за дератизация,  е ясен и лесен за използване. Когато гризач намери стръвта в кутията, той ще влезне в кутията, където ще се задейства механизмът на капана, като по този начин успешно улавя вредителя. След това гризачите се съдържат в кутията, докато тя може безопасно да бъде отстранена и отнета далеч от вашата собственост. Това гарантира, че всяка съществуваща популация от гризачи бързо се спира, осигурявайки спокойствие както на собствениците на жилища, така и на собствениците на магазини.

Какви са ползите от използването на дератизационна кутия?
Основната полза от използването на дератизационна кутия е, че тя е бърза и ефективна при елиминирането на популациите на гризачи. Кутията е лесна за настройка и изисква минимална поддръжка, което го прави достъпен начин да се гарантира, че вашият имот е защитен от нежелани посетители. Също така, за разлика от отровните примамки, които могат да бъдат погълнати неволно от домашни любимци или диви животни, дератизационните кутии са напълно самостоятелни, което означава, че няма риск от неволно отравяне. И накрая, тъй като гризачите са хуманно хванати в капан в кутията, вместо да бъдат убити, това ги прави идеални за хора, които не искат да навредят на животните.

Какви видове гризачи могат да бъдат уловени в дератизационна кутия?
Повечето дератизационни кутии са предназначени за улов на често срещани видове гризачи, като плъхове и мишки. Други видове могат да бъдат хванати в капан, ако се използва подходяща стръв; Например, земеровките имат подобни хранителни навици на плъховете и така потенциално могат да бъдат уловени в същия вид кутия. Видът на стръвта, необходима за привличане на определени видове, може да варира, така че е важно да направите някои проучвания, преди да създадете кутия за дератизация .

Как да настроите и поддържате  кутията си за дератизация.
Когато настройвате кутията за дератизация,  важно е да обърнете внимание на указанията, предоставени от производителя. Като цяло, ще трябва да поставите кутията в дискретна зона на вашия дом или магазин, далеч от области на човешка дейност и смущения. Освен това използвайте стръв, която е специфична за вида, който се опитвате да уловите. За мишки и плъхове използвайте сирене,ядки  или месо като стръв; За земеровки, използвайте пресни плодове. И накрая, винаги проверявайте  често кутията за дератизация и изхвърляйте всички мъртви гризачи в съответствие със здравните разпоредби.
 
Общо 3 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 3 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин