Препарати против змии

Когато имате змии у дома е проблем, но за щастие има мощни препарати срещшу змии, които можете да използвате, за да държите змиите далеч.

Химикали на основата на амоняк
Змийските репеленти на основата на амоняк са се доказали като доста ефективни при възпирането на змиите да навлязат в дадена площ. Тези репеленти против змии са съставени от комбинация от амоняк и вода, която често се пръска директно върху зоната, където змията вероятно ще влезе. Силната миризма, свързана с амоняка, ще накара змията да стои далеч от тази област колкото е възможно повече.

Течни препарати против змии
Течните препарати против змии работят, като отделят миризма. Те отделят миризма, които змиите могат да помиришат дори от разстояние. Тази миризма е достатъчно силна, за да накара змията да се чувства неудобно и да иска да избегне зоната - въпреки че това не е постоянно решение, тя работи за няколко седмици, докато ароматът започне да се разсейва.

Гранулирани препарати против змии
Гранулирани препарати против змии само за третиране на зелени площи, където има концентрации на змии или където е най-вероятно те да влязат във вашия имот. Гранулирани препарати против змии трябва да се прилагат често за успешно отблъскване на змии.
Гранулирани препарати против змии  включват вещества като етерични масла, които излъчват миризми, които змиите не харесват. Те ще трябва да се прилагат на всеки няколко седмици или след всеки валеж.

Електронни уреди
Електронните репеленти  против змии са електронни устройства, които произвеждат ултразвуков звук или вибрация, които змиите намират за неприятни. Ефективността на тези устройства може да варира в зависимост от честотата и амплитудата на звука, който излъчват. Като цяло, те трябва да бъдат включени по всяко време и поставени близо до мястото, където змиите най-вероятно ще влязат в двора ви.

 
Намерен 1 продукт
Сортирай по:
Филтри
Намерен 1 продукт
Абонирай се за нашия бюлетин