Уреди против гризачи

Уредите против гризачи обикновено се включват в стена или контакт и произвеждат ултразвуков шум, излъчван с висока честота. Производителите твърдят, че устройствата ще възпират мишки или други видове гризачи.
Уреди против гризачи- създаваният  от тях шум е над нивото и височината, които хората могат да регистрират, но е достатъчно силен, за да причини неудобство на  домашни вредители като гризачи. Тези продукти се рекламират като безопасна, хуманна и екологична опция в сравнение с пестициди, примамки и други методи за унищожаване на дома. 
Уреди против гризачи-безопасни ли са?
Уредите против гризачи работят с електрически ток за излъчване на ултразвуков шум, който трябва да обърква, дразни и в крайна сметка да прогони вредителите. Уреда против гризачи  винаги трябва да бъде включен в електрически контакт. 
Уредите против гризачи имат много предимства при отблъскване на мишки и плъхове. Уредите против гризачи са абсолютно екологично решение, тъй като не се използват химикали и отрови. Използването на ултразвук е особено препоръчително в затворени помещения, тъй като там се постига най-голяма ефективност.
Уредите против гризачи - незабавна ефективност! 
Когато устройството се стартира, гризачите незабавно биват обезпокоявани. Излъчваните високочестотни вълни имат обезпокоителен ефект върху мишки и плъхове, но са незабележими за хората. Не са открити отрицателни ефекти при домашни животни като кучета и котки.
Уредите против гризачи-ефективни ли са?
Уредите против гризачи издържат от три до пет години. Знаете, че работи, ако LED светлината на устройството свети.  Така че, като се има предвид, че спрейовете трябва да се прилагат отново и капаните трябва да се сменят често, да, ултразвуковото устройство е рентабилно.
 
Общо 10 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 10 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин