Капани за дървеници

Кажете сбогом на сърбящите нощи от дървеници! С тази информация  ще научите всичко за най-добрите капани срещу дървеници, които да ви помогнат да запазите тези досадни вредители извън вашето жизнено пространство.

Контрол на вредителите - общ преглед.
Контролът на вредителите е важна част от поддържането на вашето жизнено пространство без насекоми. Тя включва различни мерки, включително механични капани, химикали и идентифициране на самите дървеници. Капаните за дървеници са популярен метод за улавяне на дървеници и предотвратяване на по-нататъшното им разпространение. Тези капани използват атрактант , който позволява улавянето на дървеници.

Капани за дървеници- как да ги поставите?
Правилното поставяне на капани за дървеници е от ключово значение за ефективния контрол на вредителите. Започнете с прахосмукачка на цялата спалня, като обръщате внимание на пукнатини, където дървениците могат да се скрият. След това монтирайте  капаните срещу дървеници на стратегически места, включително около рамката на леглото, вътре в скриновете, под и зад мебелите и на дъските.

Видове капани за дървеници и примамки.
Капаните за дървеници се предлагат в различни видове, включващи системи за примамка с атрактанти, които примамват дървениците в лепливи капани, които ги улавят, след като влязат. Най-ефективните примамки са на основата на феромони или други аромати на хранителна основа. Феромоновите  примамки, с бавно освобождаване имат остатъчен ефект за убиване на вредители на по-късни етапи.

Подготовка на дома ви за усилия за улавяне на дървеници.
Преди да поставите капани, трябва да предприемете определени стъпки, за да ограничите потенциалните области на дейност. Започнете, като се отървете от всякакви претрупвания и влажни повърхности, тъй като те са предпочитани места за гнездене. Вакуумирайте килими, матраци и мебели премахнете всички калъфи на матраци, възглавници и завивки . Не поставяйте на  леглата  дрехи  и дръжте чаршафи и калъфи за матраци извън леглата , за да предотвратите достъпа на дървеници до леглата си. Редовно проверявайте района за признаци на активност на дървеници.

Поддържане на капани за дървеници и стратегии за превенция.
След поставянето на капани е важно да ги наблюдавате периодично. Всички новооткрити пукнатини в стени или пукнатини трябва да бъдат запечатани, за да се предотврати по-нататъшно заразяване. Освен това проверете за места в близост до капаните, които може да са били пропуснати, и добавете допълнителни капани за наблюдение, където е необходимо. Когато се правят правилно, капаните могат да осигурят ефективна бариера между вас и вашите дървеници, което ви позволява безопасно да се наслаждавате на жизненото си пространство!
 
Намерен 1 продукт
Сортирай по:
Филтри
Намерен 1 продукт
Абонирай се за нашия бюлетин