Препарати и отрови за хлебарки

Има разнообразие от ефективни препарати против хлебарки , които да помогнат за елиминирането им. Препаратите против хлебарки са  спрейове и примамки. Ние ще ви помогнем да изберете правилният за вас препарат против хлебарки.

Определете вида на хлебарка.
Определянето  на вида хлебарка, , е от съществено значение при  избора на ефективни препарати за борба с хлебарки. Немските хлебарки предпочитат топла, влажна среда и могат да бъдат контролирани със спрейове. Ориенталските хлебарки предпочитат хладни и влажни места на открито и са по-трудни за борба на закрито. Американските хлебарки са се адаптирали към населените с хора райони. Те все още могат да бъдат контролирани с помощта на пестициди. Познаването на вида хлебарка, с която се борите , ще ви помогне да изберете правилния препарат за борба с хлебарки .

Създаване на бариери за хлебарки.
Препаратите за борба с хлебарки са добра стратегия за контролиране на популациите от хлебарки. Препаратите за борба с хлебарки създават бариера около района, където е вероятно да възникне заразяване. Това включва използването на спрейове или течности, съдържащи активни вещества, които убиват всички хлебарки, които влизат в контакт с тях. Създаването на бариера срещу хлебарки помага да се предотврати по-нататъшното разпространение на заразяването и гарантира, че всички засегнати области се третират ефективно.

Използване на аерозолни инсектициди за убиване на хлебарки при контакт.
Аерозолните инсектициди са ефективен начин за контрол на заразяването с хлебарки. Те съдържат химикали, които могат да се пръскат директно върху хлебарки, убивайки ги при контакт. Този метод е особено полезен за райони, където са забелязани голям брой хлебарки, тъй като гарантира незабавната им смърт. За да използвате този метод ефективно, уверете се, че аерозолът може да покрие всеки ъгъл на района, където има вероятност да се скрият хлебарки.

Използване на остатъчни инсектицидни спрейове за дългосрочни резултати.
Остатъчните инсектицидни спрейове са най-добрият метод за дългосрочен контрол на хлебарки. Тези продукти съдържат химикал, наречен "регулатор на растежа на насекомите", който предотвратява възпроизвеждането и попълването на популацията на хлебарките. Това ги прави чудесна възможност за по-големи нашествия, тъй като намалява вероятността от навлизане на нови хлебарки в пространството. Когато се използват остатъчни инсектициди, е важно да се търсят продукти с активни съставки като фипронил или борна киселина за максимална ефективност.
 
Общо 14 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 14 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин