Капани за къртици

Капаните за къртици са ефективен начин да се отървете от къртиците в двора си. Къртиците могат унищожат цели тревни площи. Капаните за къртици са лесно и понякога евтино решение. Разберете за различните видове капани за къртици и изберете кой ще бъде най-ефективен за вас.

Kапани за къртици- какво представляват?
Има няколко различни вида капани за къртици , които можете да използвате. Всеки тип капан за къртици има своите предимства и недостатъци. В зависимост от вида на къртиците, които се опитвате да хванете и пространството, с което разполагате, за да поставите капани в двора си. Ножичните капани за къртици  са чудесни за улавяне на по-големи къртици.
Металните капани за къртици са по дълготрайни във времето. Пластмасовите капани за къртици  се захабяват по -бързо и не са толкова ефективни колкото металните.

Определете най-ефективната примамка  
След като сте решили кой тип капан за къртици най-добре отговаря на вашите нужди и наличното пространство, ще трябва да определите какъв тип примамка  да използвате. Различните животни реагират по различен начин на различните видове примамки. Важно е  да изпробвате няколко различни варианта и да видите кой работи най-добре за вашия специфичен вид къртица. Експериментирайте с различни комбинации, докато намерите перфектната примамка  за вашите капани за къртици.

Научете за различните дизайни и спецификации
Преди да закупите капан за къртици, не забравяйте да разгледате различните видове. Различните капани се различават по размер, функционалност и материали. В зависимост от това къде планирате да поставите капана, избраният от вас модел трябва да отговаря както на пространството, така и на животните, към които трябва да се насочи. Освен това, някои капани за къртици са предназначени да уловят няколко къртици наведнъж, докато други изискват често презареждане. Оценете внимателно нуждите си, за да сте сигурни, че купувате точно това, което ви трябва .

Купувайте капани от реномирани търговци
Когато купувате капан за къртици, най-добре е да закупите от реномиран търговец. Проучете и прочетете отзивите, преди да направите покупката си, за да можете да бъдете уверени в решението си.
 
Не е намерен продукт
Сортирай по:
Филтри
Не е намерен продукт
Абонирай се за нашия бюлетин