Уреди против хлебарки

Хлебарките могат да разпространяват микроби - така че да се отървете от тях възможно най-бързо е от съществено значение. За щастие има няколко устройства против хлебарки, които могат да служат като ефективно възпиращо средство, както и полезни съвети за поддържане на заразяването ограничено и под контрол.

Устройства против хлебарки различни видове
Различните видове устройства против хлебарки работят по различни начини за премахване на хлебарки. Има електронни капани, системи за гел, и спрейове. Електронните капани използват електричество за електрошок на хлебарките. Системите за гел стръв са комбинация от отрова и вкусов атрактант, който примамва вредителите в лепкав капан, където те ще умрат в рамките на минути. Инсектициди като спрейове могат да се прилагат директно върху хлебарките.

Изберете правилното устройство за вашия дом
Важно е да използвате правилното устройство за вашия дом, за да се отървете ефективно от хлебарки. Помислете за размера на заразяването и областта, която трябва да се третира. По-големите площи изискват повече от едно устройство, докато по-малките площи могат да бъдат покрити само с едно. Също така помислете къде се намират хлебарките във вашия дом, тъй като някои устройства  може да не работят, ако са поставени твърде далеч от източника им. И накрая, използвайте комбинация от различни видове устройства против хлебарки за най-добри резултати.

Използвайте капани, спрейове и стръв, за да увеличите максимално ефективността
Използването на капани, спрейове против хлебарки и примамки заедно може да бъде мощна комбинация за премахване на хлебарки. Лепливите капани  са ефективни при улавянето на живи хлебарки. Спрейовете могат да достигнат до по-дълбоки пукнатини в дома. Примамките осигуряват източник на храна за хлебарките и ги карат да изминат повече разстояния и да го намерят.

Поддържайте дома си чист от източници на храна и влага
Поддържането на дома ви чист може да помогне с елиминирането на хлебарки. Не забравяйте веднага да изчистите трохи и разливи и редовно да изхвърляте боклука.
 
Общо 3 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 3 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин