Препарати против дървояди

Срещали ли сте издайнически признаци на увреждане от дървояди ? Ако е така, може да се наложи да използвате химически продукт, за да защитите имуществото си от по-нататъшни щети. Научете различните видове химикали за червеи и как да изберете най-добрия за вашите нужди.

Разберете различните си възможности за лечение.
Не всички лечения с дървояди  са еднакви. Запознайте се с различните продукти на пазара и с това, което правят. Аерозолните спрейове могат да убият нововъзникващите възрастни бръмбари и ларви в следите им, докато обработката на дървен материал на водна основа може да проникне по-дълбоко в дървесината за по-дългосрочна защита от повторно заразяване. Димът и фумигантите могат да се използват като превантивна мярка срещу насекоми. Познаването на вашите възможности ще ви помогне да определите по-добре кой продукт да използвате за максимална ефективност.

Анализирайте видовете насекоми, които имате.
Различните видове бръмбари изискват различни лечения, така че не забравяйте да анализирате вида насекоми, които имате, преди да закупите подходящ химически продукт от дървояди . Двата най-често срещани вида дървояди, открити в мебели и други дървени предмети, са Anobium Punctatum (обикновен мебелен бръмбар) и Lyctus Brunneus (прах пост бръмбар). Идентифицирането на вида, с който се занимавате, ще ви помогне да решите коя химическа обработка би била най-ефективна.

Изчислете колко продукт ще ви е необходим.
Уверете се, че сте изчислили колко продукт ще ви е необходим, преди да купите каквито и да било химически обработки с червеи. Вие ще искате да разберете обема, диаметъра и броя на дупките, които дървеният предмет има, за да закупите достатъчно продукт за ефективно лечение. Измерете площта на повърхността, която трябва да бъде обработена, и се консултирайте със специалист, ако не сте сигурни колко продукт трябва да купите.

Проверете за фактори за устойчивост на околната среда.
Преди да изберете химическа обработка на дървесни червеи, помислете за въздействието върху околната среда, което продуктът потенциално може да има. Направете някои изследвания за вида на химикалите, използвани за формулиране на продукта и се уверете, че те не представляват заплаха за хората, домашните любимци или други животни във вашия район. Също така трябва да проверите за биоразградими компоненти и съставки, изброени, за да сте сигурни, че няма да остави никакви токсични остатъци, когато се прилага.

Изберете реномиран магазин за закупуване на продукта.
След като сте избрали идеалната химическа обработка на дървояди за вашия имот, е време да закупите продукта. Когато правите покупката си, не забравяйте да изберете магазин, който е реномиран в индустрията и има опит с продукти от този характер, за да сте сигурни, че получавате качествени материали. Освен това, с опитен търговец на дребно можете да получите отговори от експерти, когато става въпрос за правилно прилагане на химикалите.

 
Общо 2 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 2 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин