Птици

Омръзнало ви е от птици, които нахлуват в имота ви и причиняват бъркотия? Има много препарати за птици, които могат да ви помогнат да ги държите далеч, без да им навредите.  Как безопасно и ефективно да отблъсквате птиците от вашия имот?

Поддържайте дома си чист.
Поддържайте имота си чист и подреден, за да сте сигурни, че птиците няма да бъдат привлечени от него. Редовно отстранявайте отпадъци, косете тревате и подрязвайте храстите, така че да няма достатъчно защитени зони, в които птиците да почиват удобно.

Мрежи  и шипове срещу птици.
Физическите бариери са чудесен вариант, когато става въпрос за задържане на птиците далеч. Мрежите обикновено са доста ефективни и могат да се използват за покриване на балкони, пътеки и други райони, които не искате птиците да посещават. Можете също така да изберете и шипове, които няма да причинят трайни увреждания на птиците, но ще ги направят достатъчно неудобни, за да знаят, че не трябва да остават твърде дълго.

Уреди за птици.
Аудио възпиращи средства, които имитират естествени хищници, като ястреби и соколи, също са на разположение. Просто изберете продукт, който покрива зоната,  която желаете да бъде защитена от птици. Можете също така да закупите различни продукти за плашене на птици, като например силни газови оръдия, отразяващи повърхности, за да държите тези досадни птици далеч.

Химически препарати срещу птици.
Химическите препарати са едни от най-ефективните начини за отблъскване на птици от даден район. Потърсете репеленти за птици, съдържащи химически дразнители .

Използвайте отразяващи повърхности или мигащи светлини.
За да спрете птиците постоянно да кацат на едно и също място, използвайте визуални средства. Когато птиците виждат блестящи предмети или мигащи светлини многократно, те правят асоциация, че това е място, от което да стоят настрана. Можете да използвате стикери за предупреждение за прозорци и шипове за птици на покрива, за да изплашите птиците с отразяващи повърхности. Като алтернатива можете да изберете светлинни уреди , които произвеждат мигаща повтаряща се светлина, която отблъсква птиците.

 
Общо 7 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 7 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин