Отрови за гризачи

Гризачи-те може да изглеждат сладки, но могат и  да причинят сериозни щети на вашия дом и да разпространят болести. За щастие има редица отрови за гризачи, които могат да ви помогнат да ги държите далеч, без да са необходими капани. Разберете кои продукти срещу гризачи са най-добри и как да ги използвате тук.

Гризачи- какъв точно е Вашия проблем с тях?
Преди да започнете да търсите отрови за гризачи, важно е първо да определите вида на гризача, с  който си имате работа. Различните видове отрови срещу гризачи работят по различен начин за различните видове гризачи.  Така че, ако знаете какъв е гризача то това ще Ви помогне да изберете най-добрия продукт срещу гризачи. Някои често срещани видове гризачи включват мишки, плъхове,съсели и катерици. Помислете в кои области има следи от гризачи и колко често са били виждани.

Определете най-добрите отрови за  гризачи.
Различните видове гризачи изискват различни отрови. Когато пазарувате  продукт срещу гризачи, не забравяйте да прочетете внимателно етикета. Трябва да сте сигурни, че продуктът е предназначен за вида гризач , с който се борите.

Отрови за гризачи- проучете различните видове.
Можете да намерите голямо разнообразие от отрови за гризачи, предлагани на пазара, от естествени средства до електронни устройства. Уверете се, че сте проучили различните видове налични продукти, така че да можете да изберете правилния за вашия конкретен проблем.

Помислете къде да поставите репелентите в дома си.
Когато избирате отрова за гризачи, трябва да помислите и къде да го поставите в дома си. Например, ако се опитвате да държите мишките далеч, трябва да се съсредоточите върху области като кухнята и всички други места, където се съхранява храна, тъй като мишките обикновено се събират близо до тези източници на храна. Междувременно, ако имате борба с  плъхове , съсели или катерици, потърсете входни точки около покрива или мазето си и поставете отрова против гризачи близо до тях.

Възползвайте се от допълнителни стратегии за намаляване.
Отровате  за гризачи ще бъде най-ефективна, когато се използва заедно с допълнителни методи за борба с гризачи. Те включват проверка на дома за входни точки и премахване на пукнатини или отвори във външните стени, поддържане на редовен график за почистване и премахване на купчини  листа или други отломки, които могат да привлекат гризачи. Когато всички тези стъпки се комбинират, значително ще намалите шансовете си за нежелано заразяване с гризачи във вашия дом.
 
Общо 12 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 12 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин