Капани за оси

Капани за оси-  могат да бъдат чудесен начин да премахнете осите от имота си, без да се налага да използвате препарати срещу оси. С толкова много различни видове капани против оси на разположение, може да бъде трудно да изберете най-подходящия за вашия дом. Тази информация  ще обясни характеристиките и ползите от различните видове капани против оси, така че да вземете информирано решение кое е най-доброто за вас.

Какви вид оси Ви притесняват?
Да знаете какви са осите  е от съществено значение при закупуването на капан за оси. Различни капани се правят за специфични видове оси и може да не са толкова ефективни при различните видове. Ако знаете какъв тип оси виждате около дома си, ще ви помогне да решите кои капани ще бъдат най-ефективни при улавянето им.

Добийте представа за размера на проблема с осите.
Преди да купите капан за оси, важно е да получите представа за размера на проблема с осите. Ако има само няколко оси, които летят около къщата ви, малък капан може да е достатъчен, за да ги хване. Въпреки това, ако видите много или дори стотици оси на вашия имот, може би е по-добре да закупите по-голям капан, който може да побере повече насекоми. Също така трябва да потърсите капани против оси, които идват с примамки, за да привлечете най-много оси в капана.

Капан против оси-  за многократна или за еднократна употреба?
След като сте решили кой тип капан за оси работи най-добре за вашата ситуация, важно е да помислите дали искате да си купите за многократна употреба или за еднократна употреба. Капаните за многократна употреба обикновено са по-скъпи и трябва да се почистват и пълнят редовно, но те са проектирани да издържат много години и са по-рентабилни в дългосрочен план. От друга страна, капаните за еднократна употреба използват стръв с атрактанти, които могат да примамят специфични видове оси в капана и да ги убият бързо. Те често са по-евтини, но трябва да бъдат заменени, когато станат пълни.

Капан за оси- къде да го сложите?
Когато става въпрос за поставяне на капани за оси, местоположението на капана  против оси е от ключово значение за улавяне и ефективни резултати. Трябва да изберете район далеч от хора и домашни любимци, така че да не рискувате те да бъдат случайно ужилени. Ако е възможно, поставете капана срещу оси близо до източник на храна като цветя или овощни дървета, където осите могат да бъдат привлечени. 


 
Общо 3 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 3 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин