Газови оръдия за птици

Газовото оръдие за птици не изстрелва истински снаряди. Газовите оръдия за птици създават изключително силни звуци, за да изплаши птици и други животински вредители. Газовите оръдия изпилзват контролирана смес от въздух и газ LPG/пропан или бутан от прикрепен резервоар. Газът се вдухва в горивна камера, където произвежда регулиран под налягане звуков взрив от шум, който излиза от цевта.
 Газовите оръдия за птици произвеждат много силен звук.  Това предизвиква страх и реакция на бягство у птиците и други вредители, което ги кара незабавно да избягат от района. Повечето оръдия за птици всъщност произвеждат достатъчно звук, за да защитят площ с размер от няколко декара.
Газови оръдия за птици -  за какви видове вредители се използват?
 Газовите оръдия за птици се използват главно за възпиране на птици вредители. Например, те обикновено се използват за гъски, скорци, врабчета, чапли , врани , диви пуйки, гарвани, косове, скорци, лешояди, чайки,  и черни лешояди. Газовите оръдията за птици обаче са ефективни срещу почти всички видове птици вредители .
 
Газовите оръдия за птици къде се използват?
Поради невероятно силните звукови взривове, които могат да произведат,  газовите оръдия за птици не са опция за контрол на вредителите в типичния заден двор. Вместо това те обикновено се използват в големи, селски или индустриални райони.

Газови оръдия за птици в селскостопански ферми: 
Оръдията обикновено се използват за предотвратяване на увреждане на културите от вредители върху голямо разнообразие от видове култури, например плодове, зеленчуци, ядки и зърнени култури. Газовите оръдията за птици се използват в редица различни видове ферми, включително овощни градини и лозя.

Газови оръдия срещу птици във ферми за аквакултури: 
Рибните стопанства и люпилните често използват птичи оръдия, за да предотвратят хищни птици като чапли, пеликани , орли и корморани, между другото, да не ядат техните риби и ракообразни.

Газови оръдия за птици  в конструкции : Оръдията се използват за предпазване на птици вредители от клетъчни и радио кули, петролни платформи, покриви на сгради, както и конструкции, използвани от енергийни и комунални компании.

Газовите оръдия за птици  в големи райони, където птичите отпадъци са проблем: 
Птичите отпадъци могат да причинят истинска бъркотия и да представляват сериозен риск за здравето на хората. Газовите оръдия за плашене на птици се използват в големи открити пространства като голф игрища и яхтени пристанища, за да ги предпазят от птици и техните отпадъци. Те се използват и за защита на важни сладководни запаси като резервоари от замърсяване с птичи отпадъци.
 
Газовите оръдия за птици- предимства
Някои от основните предимства на използването на птичи оръдия са, че те са:

Газовите оръдия за птици - хуманно и безопасно решение: 
За разлика от други форми на борба с птиците като примамка или улавяне с птичи оръдия е напълно хуманно решение и няма токсични химикали или отрови, за които да се притеснявате. Въпреки че ще изплаши птиците, газовото оръдие всъщност няма да им навреди по никакъв начин. Газовите оръдията за птици използват пропан/LPG или бутан, които се считат за горива с „чисто изгаряне“. И двете са нетоксични и щадящи околната среда.

Газовите оръдия за птици – рентабилност
Покупката на газовите оръдията за птици струва повече от много други опции за борба с птиците. Въпреки това, газовите оръдия за птици всъщност са много по-рентабилни от други опции. Това е така, защото едно оръдие може да се използва за възпиране на вредители от няколко декара имоти. Всъщност едно газово оръдие за птици обикновено е в състояние да възпира вредители в площ от пет декара.

 
Не е намерен продукт
Сортирай по:
Филтри
Не е намерен продукт
Абонирай се за нашия бюлетин