Капани за хлебарки

Ако сте изправени пред заразяване с хлебарки във вашия дом? Капаните срещу хлебарки ще намали  техния брой. Капаните за хлебарки се предлагат в различни форми и размери. Важно е да изберете правилния тип за вашите нужди. Уверите се , че сте избрали правилния за максимална ефективност.

Капани за хлебарки- изберете тези, които са подходящи за вас и нуждите на вашия дом.
Когато избирате капани против хлебарки, не забравяйте да разберете размера на заразяването и какъв тип хлебарки присъстват. По-големите хлебарки ще изискват по-мощни капани, докато по-малките могат да се използват по- малки капани. Изберете капани срещу хлебарки, които са подходящи за вашия дом.

Помислете за лекотата на настройка и използване.
Капани против хлебарки- те  са готови за употреба и лесни за поставяне . Тези видове капани могат да бъдат особено полезни за тези, които нямат време или опит в поставянето.

Проучете различни видове примамка и как тя засяга различни хлебарки.
Различните видове примамки могат да примамят различни видове хлебарки. Например, някои примамки, които са предназначени да се насочат към кафяви хлебарки, могат да бъдат неефективни срещу германските хлебарки. Изследването на примамките и проучването как те работят върху всеки вид хлебарка ще ви помогне да намерите най-добрата примамка  за вашата конкретна ситуация. Разбирането на жизнения цикъл на хлебарките и техните предпочитания за хранителни източници. Това може да предостави полезна информация при избора на най-ефективен капан срещу хлебарки за вашия дом.

Изберете капани против хлебарки, изработени от трайни материали, които са лесни за почистване и поддръжка.
Капани за хлебарки, проектирани с трайни, нетоксични материали, които са лесни за почистване и поддръжка, често са най-ефективни. Потърсете капани, които идват с капаци, за да предпазите от други вредители и да ги предпазите от прах и мръсотия. Капани против хлебарки за еднократна употреба може да се наложи да се сменят по-често, но в някои случаи могат да бъдат по-рентабилни. Капаните трябва да се проверяват редовно за признаци на замърсяване и да се почистват често, за да се гарантира, че те остават ефективни.

Поставете капани стратегически около дома си за най-ефективни резултати.
Когато поставяте капани за хлебарки около дома си, важно е да обмислите техния метод на влизане или излизане, за да ги поставите на възможно най-добрите места. Хлебарките обикновено поемат по пътя на най-малкото съпротивление. Опитайте да използвате капани срещу хлебарки, които са лесно достъпни и по-лесни за тях да влязат, отколкото излизанията. Поставете ги около места, където смятате, че хлебарките може да се крият. Например зад печки, хладилници и други уреди. В допълнение, поставянето на капани под мивки или в ъгли в близост до шкафове също може да бъде от полза, тъй като това са места, където хлебарки могат да се събират за храна.

 
Общо 5 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 5 продукта
Абонирай се за нашия бюлетин