Eлектронен уред за борба с гризачи Pest X Repel PR-300.1 - електромагнитно - 220V, 130кв.м.

Код на продукта:  
35.90 лв.

Крайна цена с ДДС:
PR-300.1 е високоефективно, екологично решение за нашествия от гризачи на закрито.
Чрез използването на лабораторно тествана EMI технология, PR-300.1 променя електромагнитното поле на вашата електрическа инсталация, достигайки дълбоко в стени, тавани и шкафове. Електромагнитните вълни, генерирани от PR-300.1, пречат на естествените цикли на размножаване и хранене на гризачите и възпрепятстват жизнените им функции, като в крайна сметка ги карат да избягат от контролната зона.
Емисиите на PR-300.1 са рандомизирани по време и честота, за да се предотврати привикването на вредителите. Научете повече за нашата лабораторно тествана EMI технология .
В резултат на това електронният репелер PR-300.1 възпира нежеланите гризачи, без да ги наранява, оставяйки ви дом, който е абсолютно свободен от вредители. 
 
  • Доказано значително влияние върху поведението и жизнените функции на гризачите чрез изследвания, проведени в няколко независими европейски лаборатории;
  • Напълно безвреден за деца и домашни любимци;
  • 100% без химикали и безопасен за използване във всяка част на вашия дом;
  • Проектиран и произведен в Европа;
  • Изцяло самостоятелен и не изисква допълнителни аксесоари или поддръжка - без презареждане или ръчно изхвърляне на вредители;
 
 

ИНСТАЛАЦИЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ

PR-300.1 е невероятно лесен за използване. Просто включете устройството и се уверете, че е включено, като проверите светодиода за състоянието. Препоръчваме да използвате контакта, който е най-близо до вашето разпределително табло, тъй като това благоприятства ефективността на уреда.
Избягвайте да поставяте PR-300.1 на пряка слънчева светлина и се уверете, че го държите далеч от вода през цялото време.
Препоръчително е да се осигурят няколко забележими изхода от контролната зона. След като заразата бъде лекувана, най-добре е да запечатате всички възможни входове, като например дупки в стените и подовете. Тези предпазни мерки ще допринесат за по-бърз първоначален ефект от PR-300.1, както и за по-изразени и трайни резултати.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ

Първите признаци на ефекта на PR-300.1 обикновено се забелязват след 10-12 дни. Пикова ефективност обикновено се постига около седмица по-късно.
През този период всяко внезапно повишаване на активността на гризачите не е причина за безпокойство, тъй като първоначалният дискомфорт, причинен от електромагнитните вълни, кара вредителите да бягат от убежищата си. Малко след това гризачите ще напуснат за постоянно контролната зона. Използването на допълнителни средства за борба с вредителите през този период също ще даде по-голям ефект.
 


Видео

The purchased item is sent by the seller to Vestiaire Collective so that the item can be checked by our team of experts at Paris. Once declared compliant, the item will then be shipped to your delivery address.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.

Оценка на продукта


Абонирай се за нашия бюлетин