Портативна Аерозолна Система PAS

Наличност Разпродадено

Изключително подходяща за контрол на дървеници. Позволява прецизно инжектиране на аерозол в малки и недостъпни пространства. Аерозолът прониква дълбоко в кухини, пукнатини, двойни стени, окачени тавани, пружини и вътрешните части на матраци, тръби на легла, сглобки на мебели, первази и други недостъпни за традиционните пръскачки места, като провокира дървениците да излязат от убежищата си и да влязат в контакт с биоцида.  
 
Преимущества на ПАС:
1. Производителност – позволява обработка на значителна площ само с едно зареждане. Не се губи време за презареждане.
2. Ефективност – достига дълбоко в укритията на дървениците и ги унищожава от първата обработка.
3. Ефикасност – отпадат разходите, свързани с рекламации.
4. Гъвкавост – възможност за употреба на биоциди, които стандартно не се предлагат под формата на аерозол.
5. Надеждност – опростен и лесен за употреба дизайн. Надеждна изработка по високите стандарти на B&G, с идеята уредът да служи с години.
6. Лесен за употреба – резервоарът с лекота се вади за презареждане. Резервоарът със щеката могат да се откачат от системата, за да се обработи отдалечено и труднодостъпно място.
7. Спестява пари – намалява с до 2/3 разхода на препарат за единица обработена площ, сравнено със стандартното опръскване срещу дървеници.
8. Многофункционалност – с едно завъртане на кранчето се спира подаването на въздух и системата може да изхвърля само водна струя за стандартна обработка на пукнатини и процепи. Ако се намали размера на капките и се насочи щеката във въздуха, може да се използва като стандартен УЛВ генератор за обемна аерозолна обработка на помещението.

Работи в три режима: изхвърля аерозол, плътна струя разтвор или само въздух. Може да работи с всякакви течни формулации (ЕК, ЕВ, МЕ), включително микрокапсулирани суспензии (КС). Не е предназначен за работа с водноомокрящи се прахове (ВП).

Състои се от:
- резервоар от неръждаема стомана 3.8 л, който се разскача с бързи връзки от системата и лесно се вади за пълнене и почистване,
- щека 46 см от неръждаема стомана с ръкохватка от месинг,
- самонавиваш се маркуч 4.6 м,
- индустриален компресор с вентилаторно охлаждане,
- автоматичен регулатор за спиране и пускане на компресора, в зависимост от налягането в резервоара,
- ръчен регулатор на налягането на разтвора 1.4 – 2.4 бара, с манометър; позволява регулиране големината на капките от 16 микрона (фин аерозол) до 56 микрона (груба мъгла)

Други приложения на ПАС:
1. Контрол на хлебарки – изкарва ги от убежищата им и ги принуждава да влязат в контакт с биоцида.
2. В програми за Интегриран Пест Мениджмънт – отговаря на изискванията за намаляване на количеството употребен биоцид. Ако се пусне в режим да изхвърля само въздух, може да се използва за провокиране на укрили се насекоми при първоначална инспекция.
3. Обработка на пукнатини и процепи – позволява дълбоко проникване в убежищата.
4. Аерозолна обработка – замества обработката с димки или с аерозолни флакони под налягане, като спестява до 90 % от разхода за такъв тип продукти. 

Технически данни:
Дебит на работния разтвор: 100 мл/мин.
Дълбочина на аерозолната струя: до 4 м.
Производителност при обемна аерозолна обработка: 100 куб.м/мин.
Време за работа с едно зареждане: 30 – 60 минути (2 – 1.4 бара).

Производител: B&G Equipment Company, USA
 


Документи

Ръководство за експлоатация 988.05 KB (pdf) Свали


Видео

The purchased item is sent by the seller to Vestiaire Collective so that the item can be checked by our team of experts at Paris. Once declared compliant, the item will then be shipped to your delivery address.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.

Оценка на продукта


Абонирай се за нашия бюлетин