Ултразвуков електронен уред за борба с гризачи, кучета и котки Pest X Repel PR-220.6 - 220V, 360кв.м.

Наличност Разпродадено

PR-220.6 е високоефективно, екологично решение за нашествия от гризачи на закрито.
Чрез използването на лабораторно тествана технология за излъчване на ултразвук, PR-220.6 се насочва към вредителите както в леговищата им, така и на открито. Ултразвуковите вълни, генерирани от уреда, пречат на естествените цикли на размножаване и хранене на гризачите и възпрепятстват жизнените им функции, като в крайна сметка ги карат да избягат от контролната зона.
Емисиите на PR-220.6 са рандомизирани по време и честота, за да се предотврати привикването на вредителите. Научете повече за нашата лабораторно тествана технология за излъчване на ултразвук .
В резултат на това електронният репелер PR-220.6 възпира нежеланите гризачи, без да ги наранява, оставяйки ви пространство, което е абсолютно свободно от вредители.
PR-220.6 има широк честотен диапазон, разделен на три режима на работа, което позволява на потребителя да избере този, който най-добре отговаря на настоящото приложение на устройството.
  • Доказано значително влияние върху поведението и жизнените функции на гризачите чрез изследвания, проведени в няколко независими европейски лаборатории;
  • Напълно безвреден за деца и домашни любимци;
  • 100% без химикали и безопасен за използване във всяка част на вашия дом;
  • Проектиран и произведен в Европа;
  • Изцяло самостоятелен и не изисква допълнителни аксесоари или поддръжка - не е необходимо повторно пълнене или ръчно изхвърляне на вредители;

ИНСТАЛАЦИЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ

PR-220.6 е невероятно лесен за използване. Просто включете устройството и се уверете, че е включено, като проверите светодиода за състоянието. Той ще мига няколко пъти, за да покаже, че устройството е влязло в нормален работен режим. Използвайте бутона "SET" за превключване между трите режима на работа на PR-220.6. Друга възможност е да натиснете и задръжте бутона "SET", за да накарате светлинните индикатори на устройството да мигат последователно. Когато индикаторът на желания режим свети, отпуснете бутона, за да го изберете.
РЕЖИМ I - честотен диапазон от 20 до 30 kHz - Ефективен срещу мишки, плъхове, паяци и други насекоми.
РЕЖИМ II - честотен диапазон от 14 до 41 kHz - Ефективен срещу мишки, плъхове, паяци, катерици, невестулки, лисици, порове, кучета, котки и др. РЕЖИМ III - честотен диапазон от 8 до 41 kHz -
Ефективен срещу плъхове, паяци, катерици невестулки, лисици, порове, кучета, котки и др. Уредът е най-ефективен при този режим на работа.

За да извлечете максимума от вашия PR-220.6, важно е да се уверите, че няма мека мебел, която да пречи на разпръскването на ултразвуковите вълни. Твърди предмети като стени, шкафове, уреди и т.н. не са проблем и дори биха могли да облагодетелстват покритието на PR-220.6 чрез създаване на рикошетен модел.

В по-големи пространства или помещения с по-сложно оформление може да се използва допълнителен модул PR-220.6, за да се гарантира, че се третират по-малко достъпни зони. Разположете PR-220.6 възможно най-близо до зоната на заразяване. За оптимална работа не изключвайте устройството. Избягвайте да поставяте PR-220.6 на пряка слънчева светлина и се уверете, че го държите далеч от вода през цялото време. Препоръчително е да осигурите няколко забележими изхода от контролната зона.
След като заразата бъде лекувана, най-добре е да запечатате всички възможни входове, като например дупки в стените и подовете. Тези предпазни мерки ще допринесат за по-бърз първоначален ефект от PR-220.6, както и за по-изразени и трайни резултати.
 

КАКВО ДА ОЧАКВАМ

Първите признаци на ефекта на PR-220.6 обикновено се забелязват след 10-12 дни. Пикова ефективност обикновено се постига около седмица по-късно.
През този период всяко внезапно повишаване на активността на гризачите не е причина за безпокойство, тъй като първоначалният дискомфорт, причинен от електромагнитните вълни, кара вредителите да бягат от убежищата си. Скоро след това гризачите окончателно ще напуснат контролната зона. Използването на допълнителни средства за борба с вредителите през този период също ще даде по-голям ефект.
 


Видео

The purchased item is sent by the seller to Vestiaire Collective so that the item can be checked by our team of experts at Paris. Once declared compliant, the item will then be shipped to your delivery address.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.

Оценка на продукта


Абонирай се за нашия бюлетин