Ултразвуков електр. уред за борба с гризачи /12V за автомобил/ - 12V

Код на продукта:  
24.90 лв.

Крайна цена с ДДС:PR-12.1 е високоефективно, екологично решение за нашествия на гризачи в превозни средства.
Чрез използването на лабораторно тествана технология за излъчване на ултразвук, PR-12.1 не позволява на животни да влизат и да гнездят във вашето превозно средство.
Ултразвуковите вълни, генерирани от уреда, пречат на естествените цикли на размножаване и хранене на вредителите и възпрепятстват жизнените им функции, като в крайна сметка ги карат да избягат от контролната зона.
Емисиите на PR-12.1 са рандомизирани по време и честота, за да се предотврати привикването на вредителите. Научете повече за нашата лабораторно тествана ултразвукова емисионна технология .
В резултат на това електронният репелер PR-12.1 възпира нежеланите гризачи, без да ги наранява, оставяйки ви с превозно средство, което е абсолютно без вредители. 
  • Доказано значително влияние върху поведението и жизнените функции на гризачите чрез изследвания, проведени в няколко независими европейски лаборатории;
  • Напълно безвреден за деца и домашни любимци;
  • 100% без химикали и безопасен за използване във всяка част на вашия дом;
  • Проектиран и произведен в Европа;
  • Изцяло самостоятелен и не изисква допълнителни аксесоари или поддръжка - не е необходимо повторно пълнене или ръчно изхвърляне на вредители;

ИНСТАЛАЦИЯ

PR-12.1 е строго предназначен за използване в автомобили, камиони, лодки и подобни превозни средства.
Устройството трябва да се монтира под капака на двигателя, на разумно разстояние от двигателя. Свържете PR-12.1 към 12V-DC захранване. След като това приключи, светодиодът за състоянието ще започне да мига в зелено. Това показва, че инсталацията е извършена успешно и устройството е влязло в нормален режим на работа.
Моля, обърнете внимание, че PR-12.1 излъчва честоти, които са извън човешкия звуков спектър. Следователно е нормално да не можете да чувате устройството през цялото време. Ако устройството е свързано със запалването на автомобила, то автоматично ще се ВКЛЮЧВА и ИЗКЛЮЧВА съответно. В случай, че на арматурното табло има външен превключвател за устройството, той трябва да се включва при всяко изключване на запалването на автомобила.
Моля, уверете се, че превключвателят 'Power ON' на самия модул PR-12.1 е превключен на позиция "ON" през цялото време. Ултразвуковите емисии, произведени от репелера, ще се отразяват от твърдите повърхности под капака на автомобила и ще образуват рикошетен модел, покриващ цялото пространство за управление. Моля, дръжте PR-12.1 далеч от вода през цялото време.
 


Видео

The purchased item is sent by the seller to Vestiaire Collective so that the item can be checked by our team of experts at Paris. Once declared compliant, the item will then be shipped to your delivery address.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.

Оценка на продукта


Абонирай се за нашия бюлетин